Workshop 'Proeverij' KernTalenten

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe u de KernTalenten zou kunnen inzetten op school of in uw bedrijf, maar wilt u liever eerst van de waren 'proeven', voordat u overgaat tot de spreekwoordelijke aankoop?

 

 

Indien u als organisatie eens wil proeven van wat HOE u kan bieden middels de KernTalentenmethode, dan komt onze analist, Jacqueline Schepers-Huijben, graag op locatie langs voor een interactieve workshop. 

In deze workshop maakt u kennis met 3 van de 4 KernTalenten uit het cluster 'Creativiteit'. Tevens legt ze u uit welke waarde de uitslag van een analyse en/of ontdekking van de KernTalenten heeft voor u persoonlijk, maar ook als partner, als ouder, als leerkracht, werknemer, werkgever, coach... enzovoorts. 

 

Voor deze workshop hanteren we een uurtarief van €75 excl btw. De inhoud kan verder worden afgestemd naar de behoefte van de opdrachtgever. Hiervoor zal een offerte opgemaakt, die vooraf zal worden opgestuurd.

Hier bovenop worden ook voorrijkosten  berekend die afhankelijk zijn van de afstand tot de locatie (zie algemene voorwaarden Achter de Spiegel). 

 

Heeft u na alles te hebben gelezen over de KernTalentenmethodiek interesse in de workshop of het laten afnemen van een KernTalentenontdekking of -analyse? Neem dan vrijblijvend contact op. Dat kan op locatie of telefonisch. We kunnen dan alle mogelijkheden bespreken.

 

Voor meer informatie kunt u ook op de site van Jacqueline Schepers-Huijben terecht, 'Achter de Spiegel'.

 

Je kunt een mail sturen of bellen:

 

06-41592245

 © Tekst Copyright  CoreTalents, Achter de Spiegel & HOE Hoogbegaafdheid Ondersteuning en Educatie